Over ons

Activiteiten.

DPM Special Projects ( DPMS ) is gespecialiseerd in advies, ontwerp, projectmanagement en uitvoering van verbouwingen, interieurbouwprojecten en evenementen.

Motivatie

De uitdaging om onze klanten iedere keer weer op verrassende wijze van dienst te zijn is onze belangrijkste drijfveer.
Een hoge mate van creativiteit, flexibiliteit en originaliteit zijn de pijlers waarop onze dienstverlening is gebaseerd, ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar en heeft voor “ alles “ een oplossing.

Missie

DPMS wil voor haar opdrachtgevers “steun en toeverlaat” zijn, zorgen uit handen nemen en snel en efficiënt met een hoog kwaliteitsniveau zo compleet mogelijk invulling geven aan de per project geformuleerde wensen en eisen.

Ons motto is: “zeg wat je doet en doe wat je zegt”

Projecten.

DPMS realiseert projecten voor hotels en horeca, kantoren, winkels, praktijkruimtes, musea, zorginstellingen, publieksattracties en evenementen.

Opdrachtgevers.

DPMS werkt voor kleine tot middelgrote bedrijven / opdrachtgevers uit de zakelijke markt, paramedische praktijken, reclame- en promotieburo’s, musea en instellingen.

Team.

Ons team heeft een compacte samenstelling, persoonlijke benadering, optimale flexibiliteit en korte, directe lijnen zijn dus gegarandeerd.